recensie over de serious game.

Serious games vind ik goed dat dat bestaat want er word heel veel in getraind je reactie vermogen word beter, de brandweer gebruikt het, de dokters gebruiken het ook. Ik vind leuk dat het bestaat maar soms vind ik het ook soms mah ik vind het gewoon niet zo goed. (soms) kijk als het echt nodig is dan vind ik het wel goed. Bijvoorbeeld voor de bewaking dat kan je ook met boksballen doen dus dan snap ik niet waarom dat bestaat wand als je in het echte leven doet dan word je ook sterker DUS WAAROM! Dat heeft toch geen zin? Maar dan heb ik gezien dat je je rustiger gaat gedragen en je strategie├źn dus opzich snap ik het wel een beetje. Maar ik wil wel nuttige serious games want als niet eens nuttig zijn wat heb er nog aan.

 

MENING:

Mijn mening is dat ik het goed vind alleen het moet nuttig zijn.

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *