Mythologische Dieren

Hoofdvraag: Op welk dier lijkt de Phoenix Deelvraag 1: Wat zijn mythologische dieren? Deelvraag 2: Bestaan ze? Deelvraag 3: Wat is de Phoenix?

Deelvraag 1: Wat zijn mythologische dieren? Mythologische dieren zijn eigenlijk hetzelfde als mythische dieren fabeldieren en Mythologische wezens. vaak zijn ze kruisingen tussen mens of dier bijvoorbeeld de zeemeermin dat is een mens en een dolfijn. En de Pegasus een kruising tussen een paard en een vogel.

Deelvraag 2: Bestaan ze? De meeste mensen zeggen dat ze niet bestaan en dat is ook eigenlijk wel waar. Maar sommige lijken sprekend op andere dieren die wel bestaan zoals de zeemeermin dat was vast een mens of een dolfijn.

Deelvraag 3: Wat is de Phoenix? De Phoenix is eigenlijk een soort vogel van vuur daarom wordt ze ook wel vuurvogel genoemd. Ze is wel de grootste roofvogel ooit dan ze heeft hele mooie veren en mooie vleugels. Ze zweeft als het ware met vuur. Sommige mensen zoals de grieken geloven dat de Phoenix weer uit haar as herboren wordt.

Conclusie: De Phoenix is dus eigenlijk een niet bestaande vogel van vuur.

Bronnen: Wikipedia, Historiek.net, Alletop10lijstjes.nl

 
Mythische/Mythologische wezens En Phoenix

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *