Goocheltruc met uitleg

Nodigheden

  • twee dobbelstenen van 6 kanten
  • toeschouwer

Hoe gaat de truc

Als je begint met de truc zeg je tegen je toeschouwer dat hij de dobbelstenen mag rollen. Als hij ze gaat rollen draai jij je om. Als hij de dobbelstenen heeft gerold zeg je dat hij de twee getallen bij elkaar op mag tellen. Terwijl je dat zegt hou je je omgedraaid. Dan zeg je tegen hem pak een dobbelsteen en kijk wat het onderste getal is. Dan zeg je tegen hem tel dat getal op bij de getallen die je net hebt gezien. En onthoud dat getal. Dan zeg je tegen hem of haar we gaan nog wat verder pak de dobbelsteen die je net hebt gepakt en rol die nog een keer. En tel dat getal bij het getal dat je in je hoofd hebt. Als hij die getallen bij elkaar heeft opgeteld draai jij je om pak je snel de dobbelstenen en onthoud je het getal wat je hebt gezien. Je houd ze in je hand en schud ze daarbij zeg je ik schud je nog een keer zodat je zeker weet dat er niets is met die dobbelstenen. Dat getal wat je hebt gezien daar doe je dan nog zeven bij altijd zeven nooit iets ander. Als je die dan opgeteld heb dan zeg het getal dat je hebt opgeteld. Het werkt altijd als je natuurlijk precies weet wat je moet doen.

Geplaatst in Geen categorie.

2 reacties

  1. Thank you for sharing that excellent subject material on your web site. I noticed it on the search engines. I will check back again after you post much more aricles.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.