Goochelen met een dobbelsteen

 

 

 

Goochelen met een dobbelsteen.                                                         

Wat moet je doen?

   

 

  1. 2 Dobbelstenen maar wat moet je ermee doen? Je zegt tegen de toeschouwer dat hij/zij de 2 dobbel stenen moet rollen. Daarna moet de toeschouwer ze bij elkaar optellen nu heeft de toeschouwer bvb 1 en 6 gegooid dat is samen dus 7. terwijl je nogsteeds met de rug tegen de toeschouwer zit zeg je dat de toeschouwer 1 dobbelsteen moet pakken. En dat getal moet de toeschouwer bij het vorige getal bvb de toeschouwer pakt de 6 en draait hem om dan is het 1 en dan moet je dat allemaal bij elkaar optellen dus 6+1=7+1=8. dan zeg je tegen de toeschouwer dat ie dat getal in zijn hoofd moet houden je zegt dan dat de toeschouwer met een van de dobbel stenen weer moet rollen. het getal wat hij/zij dan rolt bvb 2 moet hij/zij bij het getal optellen wat hij/zij in het hoofd hat dus 8+2=10. op dat moment drij je je om en pak je de dobbelstenen en onthoud wat je zag dus nu 1 en 2 is samen 3 je schud de dobbelstenen. dan tel je zeven bij het getal wat je hebt gezien dus 7+3=10 nu heb je weer 10. en dag maak je er een beetje een toneel stuk van en zeg je dathet getal in zijn hoofd 10 is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.